Logo
5 out of 5

ELEGANT SHOP ONLINE

Politica de anulare / returnare / schimb

* Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Aveti dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ati primit-o, fara a fi obligati sa ne spuneti motivul pentru care doriti sa returnati produsele. In acest caz, platiti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.
Daca motivul returului consta in vicii ale produsului (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu s-a livrat in cantitatea, marimea sau a fost livrat alt produs decat tipul comandat, etc.) costurile de transport pentru retur vor fi suportate de ELEGANT SHOP, doar prin firma de curierat DPD. In cazul in care ati optat pentru un alt serviciu de curierat decat cel agreat (DPD), taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre dvs. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca returul va ajunge la adresa mentionata mai jos, in maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate. Recomandarea noastra este sa trimiteti returul in maximum 5 zile de la primirea comenzii, pentru a lua in calcul timpul de tranzit catre noi.

Pentru a va exercita dreptul de retur, trebuie sa completati si sa trimiteti formularul de retur, disponibil aici. Este responsabilitatea dvs sa expediati produsul in aceeasi stare in care l-ati primit, fara a fi scos eticheta produsului. In plus, trebuie sa includeti in colet si o copie a facturii impreuna cu formularul de retur completat integral. Nerespectarea acestor conditii duce la respingerea cererii de retur de catre ELEGANT SHOP.
Din motive de igiena, compania noastra nu va accepta retururi de lenjerie, costume de baie/inot, jambiere, sosete, si in general orice fel de produse care pot afecta igiena personala.
Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii conditiilor de returnare de mai sus.
Recomandarea noastra este sa verifici cu atentie fiecare produs dupa primirea comenzii, starea si ambalajul acestuia, astfel incat sa ne poti semnala in timp util eventualele neconformitati.
ELEGANT SHOP isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari, returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune si in Politica de anulare si retur.
Daca doriti schimbarea produsului, trebuie sa respectati politica si procedura de retur detaliata mai sus si sa efectuati o noua comanda.


** Restituirea valorii produselor returnate

In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata, de catre ELEGANT SHOP, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament in contul bancar al cumparatorului, specificat in formularul de returnare care insoteste in mod obligatoriu produsul/ele returnat/e.

Produse

Inchide

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

heyMAG!

HeyMAG

Revenim cu ceva Nou :)

Vom fi disponibili foarte curand!

Lost Password